Invisacook onzichtbare kookplaat

De revolutie

De onzichtbare kookplaat

Een werkblad waar je rechtstreeks op kunt koken. Het lijkt een gadget uit de keuken van James Bond, maar het is pure realiteit. Invisacook ontwikkelde namelijk een inductieplaat die net onder het werkblad wordt aangebracht, en door dat blad heen pannen opwarmt. De innoverende techniek levert een functioneel ‘kookblad’ op met luxueuze designlook.

Het systeem van Invisacook

Grote keuze

Ruim assortiment platen

Bij de plaat kun je opteren voor twee of vier branders. De vier branders zijn op aanvraag ook beschikbaar op één rij. Zo vinden je klanten altijd precies die kookplaat die ze zoeken.

Keramieken werkblad

Extra werkruimte

De plaat zelf wordt niet warm

Staat de kookplaat af, dan kan het werkblad gebruikt worden om groenten te snijden, een smoothie te maken of zelfs de krant te lezen. Dat maakt Invisacook ook ideaal voor kleine ruimtes als een tiny vakantiehuis in de natuur, een boot of een studio in de stad. Plekken waar elke centimeter telt.

Invisacook werkblad

Koken vanuit je bad

Hoe bedien je de Invisacook onzichtbare kookplaat?

Het bedieningspaneel van de kookplaat wordt ingewerkt in een lade die na het koken discreet wegschuift, zodat niets nog de aanwezigheid van een kookplaat verraadt. Bovendien laat Invisacook zich bedienen via een app. In het bad, in de hangmat of op de zitbank … van overal kun je de temperatuur en timer instellen met een smartphone.

 

Contacteer ons

Instructievideo

Pan risers

WiFi-controller

Invisacook onzichtbare kookplaat

Het laatste nieuws
van Invisacook

Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij Invisacook? Abonneer je op onze nieuwsbrief.